Security services

Dekker & Partners is UW partner

Persoonsbeveiliging

Wij creëren op discrete wijze een zo veilig mogelijke omgeving, rondom ‘risico-personen’, zonder al te veel inbreuk te doen op hun privacy. U kunt Dekker & Partners inzetten op alle vlakken van persoonlijke veiligheidszorg.

Door technische beveiligingsmaatregelen en bijkomende procedures te implementeren kan het ‘criminaliteitsrisico’ vaak worden teruggebracht tot een acceptabel niveau.

Van advies en ondersteuning bij de implementatie van de benodigde beveiligingsmaatregelen, tot de uitvoerende persoonsbegeleiding. En van preventieve observatie tot (indien noodzakelijk) close-protection bij acute dreiging.

Vertrouwen en integriteit zijn de sleutelwoorden, juist als het gaat om persoonsbeveiliging. En het is daarnaast essentieel dat alleen ervaren experts worden ingezet. Experts die hun sporen hebben verdiend.

Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied. En werken al jaren in vol vertrouwen voor een aantal ‘risico-personen’ en families.

Evenementen beveiliging

Dekker & Partners kan u ondersteunen door (onopvallende) beveiliging van kleinschalige evenementen voor u te verzorgen.

Hierbij hebben wij het vooral over boardmeetings en privé bijeenkomsten waarbij ‘risico-personen’ aanwezig zijn.

De beveiliging van een dergelijk evenement vraagt namelijk niet alleen om professioneel toezicht tijdens het evenement, maar ook om een deskundige voorbereiding voorafgaand aan het evenement.

Naast beschikbare calamiteitenplannen zijn screening van locatie(s), leveranciers, personeel en gasten de belangrijkste aandachtspunten.

De uitvoerende security officers zijn naast vereiste integriteitwaarborgen (gescreend door de Overheid) ook geselecteerd op hun representativiteit.

Zij opereren discreet, zodat hun aanwezigheid en de beveiliging van het evenement niet als hinderlijk zal worden ervaren. U kunt bouwen en rekenen op onze jarenlange ervaring en expertise.

Opleidingen & Trainingen

Een professionele beveiliging vraagt om gekwalificeerde trainingen en opleidingen. Goed opgeleide medewerkers zijn een belangrijke factor voor het uiteindelijke effect van uw beveiligingsmaatregelen

Dekker & Partners verzorgt dan ook verschillende security gerelateerde opleidingen en trainingen. Denk hierbij aan security-awareness trainingen, waarbij medewerkers bewust worden gemaakt van de actuele security-risico’s. 

Maar ook aan meer specialistische opleidingen, zoals observatietrainingen of specifieke gecertificeerde rijopleidingen voor directiechauffeurs of persoonsbeveiligers.

Elektronisch veiligheidsonderzoek

Elektronisch veiligheidsonderzoek (EVO) is onderzoek naar eventueel geplaatste afluisterapparatuur of verborgen camera apparatuur.

Door een zogenaamde ‘sweep’ wordt met specialistische apparatuur een gebouw of ruimte en de directe omgeving ervan gecontroleerd.

Bijvoorbeeld bij kleinschalige evenementen voeren wij vaak een EVO uit, voordat de meeting zal plaatsvinden. Hierbij kunt u denken aan belangrijke boardmeetings.

Tevens komt het voor dat directie- en/of VIP-voertuigen onderdeel uitmaken van een EVO.

VIP chauffeur

Veilig vervoer is een belangrijk onderdeel van persoonlijke veiligheidszorg.

Bij vervoer met een voertuig is een kwalitatief goed opgeleide chauffeur een vereiste. 

Naast een erkende rijopleiding te hebben gevolgd dient een VIP chauffeur gescreend, discreet en representatief te zijn.

Dekker & Partners kan dergelijke VIP chauffeurs ad-hoc of op structurele basis leveren.

Afspraak maken?
Wij adviseren u op het gebied van security services
Onze referenties