Over Dekker & Partners

Dekker & Partners is een onafhankelijk door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend beveiligingsbedrijf en onderzoeksbureau. De ingezette consultants en onderzoekers hebben meerdere jaren ervaring opgedaan, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven.

Dekker & Partners werd in 2011 door Gerrit Dekker opgericht. Na zijn diensttijd bij het Korps Mariniers begon zijn securitycarrière bij de Veiligheidsdienst van het Koninklijk Huis, om vervolgens vanaf 1985 in de particuliere sector werkzaam te zijn. In deze sector startte hij als persoonsbeveiliger bij Proseco B.V. Deze dochteronderneming van het Heineken concern is verantwoordelijk voor de persoonlijke veiligheid van de familie Heineken.

Na meerdere jaren als persoonsbeveiliger en observatierechercheur werkzaam te zijn geweest, volgden verschillende functies op managementniveau. Zo vervulde hij de functie als securitymanager bij een beursgenoteerde bouw- en handelsonderneming en een internationaal voedingsconcern. Tevens was hij 10 jaar medevennoot van een particulier beveiligingsbedrijf en onderzoeksbureau. Gedurende deze periode was hij verantwoordelijk voor consultancy en onderzoek.

De tijdens de lange carrière opgedane ervaring dient als fundament voor Dekker & Partners. Daarom is Dekker & Partners ook uw partner bij elk security- of integriteitvraagstuk.

Waarom Dekker & Partners?

Jarenlange ervaring

Onze consultants en onderzoekers hebben vele jaren ervaring, opgedaan bij zowel de overheid als het bedrijfsleven. De specialisten zijn uw aanspreekpunt voor al uw security- en integriteitsvraagstukken.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk contact en persoonlijke aandacht vinden wij noodzakelijk en heel belangrijk. Wij zijn uw vertrouwenspersoon en aanspreekpunt voor security- en integriteitsvraagstukken. Wij komen naar u toe, wij kijken met u mee, wij adviseren en wij voeren uit.

Concrete oplossingen

Wij staan voor een pragmatische aanpak en helpen u bij de vertaling van beleid naar maatregelen. Wij komen met concrete adviezen en oplossingen die binnen uw organisatie haalbaar en uitvoerbaar zijn.

24/7 bereikbaar

Bellen = Komen, is ons motto! Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor u is om te kunnen bouwen op een betrouwbare flexibele partner.

Groot netwerk

Wij zijn een kleinschalig specialistisch bureau, maar kennen de branche en de mensen die hierin werkzaam zijn als geen ander. U mag bouwen op onze eigen kennis en expertise, maar schakelen waar nodig ook andere professionals in.

Betrokken

Wij weten hoe complex veiligheidssituaties kunnen zijn. Ons doel is om een zo zorgeloos mogelijke werk- of leefomgeving voor u te creëren.

Onze referenties