Screening

Dekker & Partners is UW partner

Pre-employment screening

Op papier lijkt uw kandidaat misschien de perfecte medewerker. Echter in een wereld waarin het steeds gemakkelijker wordt om je (online) beter voor te doen dan je misschien bent, worden de risico’s voor uw organisatie groter. Pre-employment screening is een goed middel om deze risico’s te beperken en kan helpen om inzicht te krijgen of de kandidaat echt bij uw organisatie past.

Het bedrijfsleven lijdt jaarlijks vele miljoenen schade, door niet-integere medewerkers. Statistieken laten zien dat het grootste deel van diefstal en fraude binnen een onderneming een interne achtergrond heeft. Een uitgebreide, kwalitatieve (pre-employment) screening wordt steeds belangrijker en is niet zo kostbaar als u misschien op voorhand denkt!

Wat mag u van ons verwachten?
Afhankelijk van het risicoprofiel van de functie kan een pre-employment screening gaan om een relatief eenvoudige identiteitscontrole tot een uitgebreid integriteitsonderzoek.

Feitelijk controleren wij of de gegevens van een persoon overeenkomen met de werkelijkheid. En op welk niveau dit noodzakelijk is bepaalt de positie van de medewerker, maar ook de kwetsbaarheid van uw organisatie.

Van eenvoudige identiteitscontrole tot uitgebreid integriteitsonderzoek. Wij adviseren u graag, want een uitgebreid integriteitsonderzoek doen we uiteraard alleen als het nodig is.

Business screening

Het komt maar al te vaak voor dat bedrijven ernstig worden benadeeld door malafide zakenpartners. Het bedrijfsleven lijdt hierdoor jaarlijks vele miljoenen schade. Heeft u wel eens gedacht aan business screening?

De integriteit van een zakenpartner is vaak nog een blinde vlek. Onvoldoende aandacht schenken aan integriteit heeft veel schrijnende gevallen opgeleverd en levert onvoorziene bedrijfsrisico’s op.

Faillissementen, liquiditeitsproblemen en imagoschade zijn slechts enkele voorbeelden die kunnen ontstaan als u onvoldoende aandacht besteed aan het thema integriteit en business screening.

Dekker & Partners beschikt over de expertise om op een deskundige en professionele wijze een betrouwbaarheidsonderzoek uit te voeren.

Met behulp van zoeksystemen, databanken en via openbronnen verkregen informatie, stellen wij een beeld voor u samen van de onderzochte onderneming. Zo kunnen wij achterhalen of er geen relevante gegevens voor u zijn of worden achtergehouden.

Is een achtergrond onderzoek raadzaam? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan adviseren wij u bij deze vraagstukken.

Afspraak maken?
Wij adviseren u op het gebied van screening
Onze referenties